Verificare Rovinieta Online

Spune-le si prietenilor tai:

Verifica valabilitatea rovinietei tale chiar acum.

Prin acest serviciu poti face o verificare rovineta online, sau mai multe, pentru a vedea termenul de valabilitate a acesteia. Acest serviciu de verificare rovinieta online este disponibil datorita CNADNR si este GRATUIT, nu este nevoie sa te inregistrezi sau sa introduci datele tale personale. Procesul de verificare rovinieta online este unul extrem de simplu si dureaza doar cateva secunde pentru a afla valabilitate rovinietei tale. Tot ce trebuie sa ai la indemana este numarul de inmatriculare al autoturismului si seria de sasiu a acestuia.

Daca ai la indemana numarul de inmatricula si seria de sasiu poti efectua o verificare rovinieta online facand click pe butonul de mai jos sau click aici.

Verificare rovinieta de catre autoritatile rutiere.

Autoritatile rutiere pot verifica valabilitatea rovinietei si prin intermediul camerelor de supraveghere instalate pe diverse drumuri, drumuri nationale, autostrazi.

Cu ajutorul unui sistem bine pus la punct de autoritati, camerele de supraveghere a traficului pot citi numerele de inmatriculare, acestea fiind comparate cu o baza de date in care sunt inregistrate toate rovinietele cumparate dar si cele care au expirat.

Daca sistemul gaseste numarul de inmatriculare fara sa ai fie atribuita o rovinieta valabila se va emite o amenda care va fi trimisa pe adresa proprietarului autovehicolului.